❝ are you alice? ❞
Home Facebook twitter tumblr networks follow
Ehem Ehem posted at 07:18

Assalamualaikum semua Hamba2 Allah yang comei2 ni.
Sihat ka semua? sekrang ni jerebu kuat so jangan keluar rumah kerap sangat ek,
nanti kalau kena apa2 kesian ibu awak risau :)

Back to story, tajuk ehem ehem? haaaa.
to be honest tajuk tu takde mengena ngan entry kali ni >.<
saja ja nak kasi Hot sikit tajuk, kalau tajuk Hot mesti la entry pon Hott~
Hohoho (Takda maknanyaa :p)
So, straight to the point kat sini mungkin ada yang dah kenal shifa en?
haha poyo jap .
Kkay shifa nak bagitau yang blog shifa dulu blog nama
PinkyMustache tu shifa dah delete sebab blog
tu macam rosak cemane ek nak cakap, dia macam kalau nak letak widget 
followers ke youtube players ke atau facebook fanpage ke mesti tak jadi,
Last2 stress sangat tak jadi trus delete >.<
so, kat sini shifa rasa menyesal pulak delete sebab shifa start berblogging guna
blog tu masa shifa darjah 5 lagi (2010)
Kenangan dalam tu memang banyak laa, zaman berblogging, zaman membatak,
zaman dot dot dot dot . haha
Blog shifa tu dulu shifa guna blogskin, pastu ada laa shifa ubah coding dia sikit
lastly takleh trus, tak kesah la apa pon blog pon dah delete apa bole buat 
(tu laaa, buat keje bukan nak pikir panjang >.<)
Nasi dah jadi bubur... ehh, sapa cakap bubur takleh makan ;p

ada satu lagi shifa nak cakap, Exam pt3 dah habiss.
Yehuuuuuuuuu.
tapi iingatt ek pt3 student, Result tu ya Allah tak tau lah macam mana,
rasanya hancuq result aku nehh (nauzubillah mintak jauh)
papepon awak yang tengah baca entry ni tolong doakan
saya dapat result cantik ek? Amin
In Shaa Allah ^^
Samapai sini je shifa tulis hari ni, in Shaa Allah shifa tulis lagi nanti
kalau ada masa. Assalamualaikum, Babaiiii~

-SEKARANG SHIFA DAH DAPAT BLOG NI BALIK, ALHAMDULILLAH :)-
About
بسم الله الرحمن الرحيم
SHIFA WM . Officiallyeighteen ♥


PAUSE HERE

Hello and Say hi to kawan blogging(s). Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Twitturrr
Leave your footsteps!
Instagrammm
Followers
Credits
Layout and header image by mymostloved with base image, brushes and background.